Kılıçdaroğlu’na verselerdi yürüyerek 3 günde getirirdi! Ünlü kameramanın kargosu 12 sonra bozulmuş olarak geldi

Ünlü haber kameramanı Gürsel Çelikkanat kargoya verildikten tam 12 sonra bozulmuş olarak teslim aldığı siparişinin trajı komik hikayesini şöyle anlattı:

Fazla vaktinizi almadan, geçen gün bahsettiğim, benim Niğde’den gelecek kışlık erzak işini toparlayarak olayı kapatayım. Ben, beraber gülelim diye paylaşsam da aslında ortada bir haber var. Bir kargo şirketinin sorumsuzluğunun, işini yapamadığının göstergesi.

Ben işin geyiğini yaparken; gerçekten kargo şirketleriyle sıkı iş yapanların neler çektiğini anlamış oldum. MNG kargo, on üç gün evvel Niğde’den teslim aldığı yiyecekleri ancak bugün teslim edebildi. 8.9.2017 14:30 Uzaktan çok fiyakalı görünüyorlar!

Mesaj çekerek müşteriyi rahatlatmalar, ınternet sayfasında kargonun yolculuğu hakkında bilgi vermeler falan…

Sonuç: Kendilerine vakumlu olarak teslim edilen ürünü, bozuk olarak on üç gün sonra teslim ettiler. Boşuna eleştirmediğimi kanıtlamak için iki çekim yaptım. İzlemeseniz de olur, zaman kaybı. Sadece iç sorunları hakkında bilgiler var. Evime kadar teslim edilmesi gereken kargomu yerinden almak üzere yola çıktım. Şans; Ataşehir çıkışında yolda MNG kargo arabasını gördüm. İyi çocuklardı yardımcı olmaya çalıştılar ve kargonun yolda olduğunu, öğleden sonra teslim edileceğini söylediler. Ben hır çıkacağını düşündüğüm için kayda girmiştim. Çekim için kusura bakmasınlar. Benim derdim MNG’yle. Neyse eve geldim, beklemeye başladım.

Nihayet kargo geldi. Bu gelen çocukta çok iyi niyetli biri, sinirim geçmeye başladı. Yaa herkes iyi ben kiminle kavga edeceğim. Ekşimiş peynirin, cılk sucuğun hesabını kime soracağım?

Ama belli! Bunu tembihlemişler. Bana, kargoyu teslim ettiğine dair belge vermiyor. Ben, olası mahkemeye verme durumuna karşı belge almak istiyorum. Yani ayın sekizinde aldığıma dair yazıp imzalamak istiyorum.

Burada yine MNG’nin uyanıklığı devreye giriyor. Ne, on altı lira kargo bedeli ödediğime, ne de kargoyu bugün aldığıma ilişkin belge yok. Mahkemede nasıl belgeleyeceğim geç geldiklerini. Belki de bunlara gerek yok, zaten mahkeme de yok. 🙂 O an kendimi koruma güdüsüyle kafam öyle çalışıyor.

Bir de mahkemeyle vakit kaybedemem. Aslında kötü bir vatandaş türüyüm, bunlarla uğraşmak lazım. Son diyeceğim şudur; MNG’den uzak durun, sabıka dosyası çok kabarık.https://www.sikayetvar.com/mng-kargo Orhan Can’a çok teşekkürler. Beşiktaş’ı en güzel yazan köşe yazarı; Arka Güverte’de haber değeri görüp paylaştığı için.

Gürsel Çelikkanat