And Dağlarını görmeden ölmeyin lan:))) Gezgin gazeteci Asım Güneş gitti gördü çekti yazdı

Bugüne kadar hiç bir yer için mutlaka gidin görün demedim ama And Dağlarını görmeden ölmeyin lan )
Ha bide ekleme yapayım. Fotolarda hiç bir işlem yok. Ham haliyle olduğu gibi. Bide photoshop yapsam kalp krizi geçirtir diye çekindim )

Bu güne kadar gezdiğim ülkelerle ilgili elimden geldiğince bir şeyler paylaştım. Ama özellikle her hangi bir yer için, buraya mutlaka gidin, görün demekten kaçındım. Çünkü bana güzel gelen, herkese güzel gelecek diye bir şey olmadığını bilirim.
Ama ilk defa böyle bir şey söyleyeceğim. And Dağlarını görmeden ölmeyin arkadaş
Huaraz’da üçüncü günüm, hala aklimatize olmaya çalışıyorum. Bugün biraz hareket olsun diye en kolay rotalardan birine girdim. Wilcacocha Gölü. 1.5-2 saatlik basit bir yürüyüş. Güzel olan bir başka yanı ise, merkezden 10 numaralı dolmuşla 20 dakika mesafedeki Puente Santa Cruz’a, (1 sole) gidip kendi başınıza da çok rahat yürüyebiliyor olmanız. Yürüyüş adına pek birşey vermesede, 3.700 metrede vücudun alışması için ideal. Ve sadece 2 sole mal oluyor( 3 tl). Size ise And Dağlarını karşıdan gören böyle manzaralar sunuyor.

So far in my journey, i’ve tried sharing some pics and information about places where i visited. But always avoided to say that “you shoul go or you should see this place”
Because i know that we dont have same taste and it doesnt mean you will like some place that i like.
But first time let me say that. Dont die before see Andes
Third day in Huarez and i still acclimatise. But today i just wantdd to move and do some basic trek. Wilcacocha Lake. Starting point just 20 minutes far from center by bus. Need to take number 10 collectivo (1 sole) and get off at Puente Santa Cruz. After that 1.5-2 hours easy hike up to lake at 3.700 m altitude. Not the best trek route but it just cost 2 soles and gives you these landscape

Asım Güneş

At kendini denize

Kaynak: https://atkendinidenize.com/