Çocuk arabaya bindiğinde kimi görüyor biliyor musunuz? Ancak, önemli olan kimi gördüğü değil, arabada ilk hareket ne yapıyor, ona bakın

Çocuk arabaya bindiğinde kimi görüyor biliyor musunuz? Ancak, önemli olan kimi gördüğü değil, arabada ilk hareket ne yapıyor, ona bakın..

Josep “Pep” Guardiola i Sala, İspanyol teknik direktör, eski futbolcudur. İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City takımının teknik direktörüdür.
Doğum tarihi: 18 Ocak 1971 (46 yaşında), Santpedor, İspanya
Boy: 1,8 m
Eş: Cristina Serra (e. 2014)
Pozisyon: Orta saha
Çalıştırdığı takımlar: Manchester City FC (Menajer, şu tarihten beri: 2016), FC Bayern München (Menajer, 2013–2016)
Çocuklar: Valentina Guardiola, Marius Guardiola, Maria Guardiola

PEP GUARDIOLA KİMDİR?
18 Ocak 1971’de İspanya’da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerinde Barcelona, Brescia, Roma, Al Ahli ve Dorados takımlarının formalarını giyrdi. İspanya Milli Takımı’nda 61 kez forma giyip 7 gol attı.

Teknik direktörlüğe 2007’de Barcelona B takımında başladı; bir yıl sonra A takımın başına geçti. 2012’ye dek çalıştırdığı Barça’ya tarihinin en başarılı dönemini yaşatıp, ulusal ve uluslararası 14 kupa kazandırdı.

2013’te Bayern Münih’in başına geçti ve bu kulübe ulusal ve uluslararası 5 kupa kazandırdı. Halen de takımı Bundesliga’da liderliğini sürdürüyor.

Spor dünyasının ünlü gazetecisi Altan Tanrıkulu, bu videoyu, “Hayatının en büyük sürprizi belki de.. Ama yine de hemen emniyet kemerini bağlıyor.. Eğitim.. Eğitim.. Eğitim..” diyerek paylaştı..