Ayağının dışıyla öyle vurulur mu o topa! Bu yazı 6 Temmuz 2015 yılında Şafak Malatya tarafından Quaresma için yazılmıştır

Quaresma

AYAĞININ DIŞIYLA ÖYLE VURULUR MU O TOPA !

Getirtmek için haftalarca uğraştığımız, göndermek için ise yöneticilerin “Antrenman da antrenörün üzerine işedi” diyecek kadar küçüldüğü.. Sırf vefa borcundan dolayı ve mevcut yönetimin ayıplarını örtmek için Sabiha Gökçen Havalimanına giden 6 kişi kadar tataftar ve onu izleme fırsatını bize veren Serdal Adalıyı tefe koyanlaradır bu serzeniş.

Öncelikle Fenerbahçe yönetimini ve özellikle Aziz Yıldırımı tebrik ederim. Futbolun bir temaşa sporu olduğunu, rekabetin nasıl yapıldığını ve taraftarını, camiasını nasıl memnun edeceğini bildikleri ve bu eksende kulüp yönettiği için.

BEŞİKTAŞ TARAFTAR(CIK)LARINA

Gelirken çılgınca sevindiğiniz ancak giderken de Fikret Orman ve yönetiminin galiz küfürler ve bariz yalanlarına alet olup gitmesine çanak tuttuğunuz Quaresma, bugün bir açıklama yaptı.

Beşiktaş’ta oynadığı son sezon, kadro dışı kalan ve Fikret Ormanın bir iftar yemeğinde o meşhur Kadir ağabeyi aracılığı ile Abdurrahim Albayrak’a pazarladığı ancak Quaresma’nın dik duruşu ve Beşiktaş sevdasından dolayı gitmediği Galatasaray camiası ve özellikle 1 ay önce “Fenerbahçe anlaştı uçakla şu tarihte geliyor” diyen fenerbahçe medyası..10 gündür o’nu Türkiyeye getirmek isteyen Bursa camiasına net bir mesaj verdi..

“Bu teklifler gurur verici.Ancak beni Beşiktaş çağırana kadar Türkiyeye dönmem söz konusu olamaz” Yani türkçesi sizin tüm nankörlüklerinize rağmen ben hala ADAMIM dedi Quaresma..

Bundan 1 ay önce sitelerinden son dakika olarak duyurulan “Quaresma Geliyor” başlıklı haberde de söylemiştim Fb’li dostlarıma. GELMEZ ! diye.. Şimdi hepsi geri vites yaptı.. Ne ses var ne soluk.

DemBa’nın daha bu sezon kırabildiği “Bir sezonda Avrupa kupalarında en fazla gol atan yabancı oyuncu ” ünvanına sahip Quaresma’yı ne de çabuk unuttunuz.. ?

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE !

Bazı takımlar ucuza mal ettiği oyuncuları 2 ya da 3 katı rakamlara satarak hayatta kalırlar. En acısı da bununla övünerek piyasa peşindelerdir. İşte bu ORTA SINIF takımlar sizin bugün ki anlayışınızı benimsemiş kurumlardır.Tıpkı Gençlerbirliği , Kayserispor vs gibi..

Sizler “biz futboldan anlamayız, müteahhitiz dediğinizde” bırakmalıyken bu koltukları, hala Yıldırım Demirören güdümü ile hangi yüz ile oturuyorsunuz o koltuklarda? Daha nereye kadar Yıldırım Demirörenden el altından, gizli kapaklı maddi destek alacaksınız?

Rakipleriniz makası bu derece açmışken, hangi sıfat ile ezeli rekabet sözcüklerini sarf edeceksiniz? Hakemler tarafından doğranırken, TFF seçimlerinde yaptığınız MHK açıklamasından ve Beşiktaşımızı düşürdüğünüz bu durumdan UTANMIYOR MUSUNUZ?

Her şey için hakkınız var belki. Ama koltuktakini bilmem de, sokaktaki BEŞİKTAŞLIYI bu kadar üzmeye hakkınız yok!

Sizi bilemem ama, ben armasına hayat adadığım bu takımı bu hallere getiren demiyorum DÜŞÜREN Fikret Orman ve yönetimine Ramazan mübarek gün de HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

#NeKadarBeşiktaşDüşmanıVarsa
#AlayınaTrivela !

Saygı ve Sevgilerimle
Şafak MALATYA

6 Temmuz 2015 – Facebook

Kaynak sayfa:

https://www.facebook.com/safaksinamalatya/posts/1133228170026779