Eski yıllar.. “Hürriyet Medya Towers binasındaki odamda ağalar meclisi.. Kurtlar Vadisi’nin İzzet Ağası gelmişti de..” Muammer Elveren’den size bir hediye

HÜRRİYET MEDYA TOWERS BİNASINDAKİ ODAMDA AĞALAR MECLİSİ
Gençlik yıllarında Tiyatro’da oynadığım kısa bir süre içinde birlikte sahne aldığımız dostum…Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin İzzet Ağa’sı, Sağır Oda dizisinin J-15 gizli servis Başkanı Nejat’ı, 20 kadar dizi, Yeşilçamda 150 ye yakın fim çeviren yılların ünlü aktörü Erol Tezeren’le 40 yıl sonra buluşup hasret giderdiğimizi facebook sayfamda aktarmıştım. Bugünde Hürriyet Medya Towers binasındaki büromda beni ziyareti sırasında Hürriyet.com.tr. Web TV Müdürü Can kardeşim, Orhan Can’da uğrayınca tarihe not düşmek için bu fotoğrafları çektik. Tabii, Orhan her zamaki kıvrak zekasıyla başlığı attı. “Hürriyet’in Muammer ağası, Kurtlar Vadisinin İzzet Ağası, Web TV’nin Orhan ağası.”… banada bu fotoları Facebook’a yükleyip yazmak kaldı….
ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Erol ve Orhan’la sohbet ederken Kurtlar Vadisinin 150. bölümündeki diri diri tabutla gömülme sahnesinde gerçekten ölümden döndüğünü anlatınca Orhan Can hemen elemanlarını çağırarak bu ilginç olayı Hürriyet WEB TV için kamaraya anlattrdı. Bu linki tıklayın işte o tehlikeli sahne:
http://webtv.hurriyet.com.tr/…/o-sahnede-gercekten-oluyordu…
Buda Hürriyet Gazetesi 2.ci sayfada yer alan haber linki
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20141780.asp