Ünlü gazeteci yazar İbrahim Karahan Türkiye’nin başına gelecekleri yazdı

” Toprak ki; insanların öldükten sonra gömüldüğü yerin adıdır”

Bir süre önce aynen şöyle ifade etmiştim; “ABD Pentagon’da hazırlanan meşhur haritanın dizaynının ilk fişeği Mısır’da atıldı. Ardından Libya, peşinden Yemen sonrasında Suriye geldi…
Peki amaç neydi ve ne yapıldı?
Şu yapıldı; 1947 yılından 1960 yılına kadar bu ülkeler İsrail’e kan kusturdu!..

İsrail’i, bünyelerine girmiş bir mikrop olarak gördüler. Hep savaştılar savaştılar savaştılar.
Bir hilal vardı. O hilalin bir ucunda Mısır, ortasında Ürdün, Irak ve diğer ucunda Suriye vardı!… Adı Altın Hilal idi.
İsrail; ABD,İngiltere ve Fransa’nın silah ve bilgi desteğiyle Arap Birliği ordusunu yendi, tarumar etti. “Diriliş” anlamına gelen Baas yani Arap milliyetçiliği resmen tuş olmuş, mindere serilmişti. Yalnız, hakem de rakip güreşçiye fiilen yardım etmişti.
İsrail; kurduğu payanda devleti işbirlikçilerinin de yardımıyla güçlendirirken öte yandan ülkenin en büyük su havzası olan Golan tepelerine de kökünden yerleşecekti. Yerleşti de… Golan tepeleri özellikle Suriye için kanayan bir yaradır!… Unutması mümkün değildi. Bu stratejik nokta; İsrail’e su sağlayan havzaların göbeğindedir…
İsrail’in pervasız yayılmacılığı sürerken yine önünde engeller vardı. Neydi o hala ayakta duran engeller?
Mısır, Suriye, Ürdün, Irak, Libya…Emperyaller, Mısır’da Hüsnü Mübarek ile işbirliği yapıyordu. Ancak, Mısır halkı, İsrail’den nefret ediyordu. Halka rağmen Mübarek, İsrail’in kullanışlı elemanıydı. Yeraltı ve yerüstü zenginliklerini İsrail’e sömürttü. İşi bittikten sonra halledildi. Çünkü, sırıtmaya başlamıştı.

Yerine halkın seçtiği Mursi harcandı, kullanışlı apoletli memur Sisi getirildi. Öte yanda deli dolu Saddam Hüseyin Irak’ta tehdit oluşturuyordu. Başta iyi kullandılar. O da başkaldırmaya başladı. Onu da en rezilane şekilde hallettiler. Suriye’nin darbe ile getirilen lideri Hafız Esad tam bir şii Arap milliyetçisiydi. İsrail’e düşmandı. Zaten, 1967 Arap-İsrail savaşı sonrasında İsrail’in Golan tepelerine yerleşmesi de yangına benzin dökmek gibiydi…İsrail’e rahat vermemişti. Dolayısıyla Suriye emperyallerin hep hedefindeki ülkelerden birisi olmuştur. İsrail’in; hamisi olan ABD, İngiltere, Fransa hatta Rusya; Müslüman coğrafyada her daim pres uyguladı. Özellikle Türk müteahhitlere ilk kez yurt dışında iş yapma imkanı tanıyan, para veren, onlara kapılarını açan Kaddafi’ye yapılanı biliyorsunuz. Müslümanları presle kontrol altında tutup, başını oynatmasına dahi izin vermediler.

İSLAM DEVLETİ KURDUĞUNU SÖYLEYEN PAYANDA DEAŞ; HİÇ İSRAİL’E YÖNELİK EYLEM YAPTI MI?
Arap Baharı ( Arapları süpürme operasyonu) Suriye’ye sıçradı. Ne oldu? Müslümanlar birbirine düşürüldü. İsrail ve emperyalizm Suriyelileri çok fena cezalandırdı. Zaten, batılı sömürgelerin silahlandırdığı ve eğitim verdiği DEAŞ; devreye sokuldu. Her türlü destek verildi. Başlarında Hıristiyan ve Musevi silahşörler var. Onları eğitiyor, beyinlerini yıkıyor coğrafyaya salıyor. Çoğu, Saddam döneminde toprağına ihanet eden ve Afganistan’da beyinleri alınmış timlerden oluşuyor. Bu İslam Devleti yalanıyla öne sürülen hainlerin hiç İsrail’e yönelik eylemi oldu mu? Tabii ki hayır!.. DEAŞ’ın işgal edip sonra terk ettiği topraklar sözde KÜRDİSTAN’a katılıyor! Yani, güya, Kürtler o toprakları kurtarmış gibi gösteriyor sonra onlara sahiplendiriyorlar. Projeye dikkat ediniz. Önce DEAŞ’a işgal ettiriyorlar, Müslümanları toprağından sürüyorlar sonra sözde Kürdistan’ın banisi Barzani ve Talabani’ye teslim ediyorlar… Müslüman ile müslüman savaştırılıyor. Silah kimin, tabii ki onların!… Parayı kim ödüyor. Tabii ki Müslümanlar. Kimin kanı akıyor? Topraklar birinden alınıyor, diğerine veriliyor. Bu diğeri de İsrail’in payandası olması için düşünülen sözde Kürtdistan!..

DİKKAT!.. BATI; HARİTA İÇİN SON VURUŞU YAPACAK!..
Türkiye hayati bir dönemden geçiyor. Kürdistan’ın bir yarısı kuruldu. Şu an Irak ve Suriye’de Kürdistan kuruldu. Puzzle’in en önemli parçası Türkiye topraklarında!…
Aylar önce twitter hesabımdan yazdım; Barzani’ye aldanmayın, Kürdistan onun en büyük emeli. Hem de Türk topraklarından koparılacak parçalarla kurulacak bir Kürdistan…

HÜRRİYET KANDIRILDI MI, KANDIRIYOR MU?
Hürriyet gazetesi o dönem ABD’de görev yapan bir muhabiri (Tolga Tanış) Kuzey Irak’a gönderdi. Barzani ile görüştü. Yazı dizisinin son yazısının başlığı aynen şöyleydi: “Barzani: ‘Biz Kürdistan kurmak istemiyoruz. Türkiye ile işbirliği halindeyiz. Türkiye’nin bölünmesini istemiyoruz’ dedi.”
Aynı Hürriyet gazetesinin önemli köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bir kaç gün önce Davos’tan bir yazı kaleme aldı. (Bu çarpıcı yazı dizisinden bir süre sonra ) Bu görüşün tam ters minvalindeydi. Yani ters köşe…Aynen şöyle diyordu:
“Davos’ta konuşan Mesut Barzani’yi dinledim. “Artık Kürdistan’ın kurulma vakti gelmiştir. Kürdistan’ın kurulması zamanı gelmiştir” diyor!…”

Ey Türk milleti; emperyaller bizi ters köşe yapmasın !… Şu günler Türkiye’nin bekasını ilgilendiren hayati günlerdir. Çok dikkatli olmalıyız. Bolca kitap okuyalım, bilgi sahibi olalım. Kulaktan dolma bilgilerle gideceğimiz yol belli..
Ülkemizi ilgilendiren her konuda doğru bilgilere ulaşmaya çalışalım.
Sözde KÜRDİSTAN’ın kurulması için atılan en önemli adımlardan birisi PKK ile korkuttular, Fetö ile içimize girdiler… Bu en büyük masonik yapılanmanın ve örgütlenmenin büyümesine zemin hazırladılar.
Bylock kullanan Masonların da şu an yargılandığını biliyor musunuz?

Bakınız; elimizi ve kolumuzu bu 5.kollarla bağlamak istiyorlar.
Eğer bilinçli olmazsak, birbirimizle kavga edersek, fikir alışverişinde bulunmazsak gerisini düşünün….

ANADOLU’DA YETİŞEN ÜRÜN; BATI’DAKİ FABRİKADA PAKETLENİYOR!.. BİR KASIT YOK MU?

VEEEEE, DOĞUDA YAŞAYAN İNSANLARIN KAFALARINDAKİ SORUYU DA BEN SORAYIM:
CUMHURİYET KURULDUĞUNDAN BU YANA ANADOLU ŞEHİRLERİ NİÇİN EKONOMİDE, TEKNOLOJİK İMKANLARDA, SANAYİDE HEP ÖTELENDİ!…

NİÇİN, YOĞUN GÖÇ VERİYOR? NİÇİN MEMURLARIN YAŞADIĞI,TAYİNLERİ ÇIKTIĞI VAKİT TERK-Ü DİYAR ETTİKLERİ YERLER OLDU?ANADOLU’NUN ÇİFTÇİSİ NİÇİN KURSAĞINI DOYURMAYA MAHKUM EDİLDİ? ANADOLU; KASITLI OLARAK MI GERİ BIRAKILDI? YUKARIDA YAZDIKLARIMI BU TESPİTLERİM BAĞLAMINDA İYİ DÜŞÜNÜNÜZ!… ANADOLU; BİR AVUÇ İŞİNİ BİLEN (BÜROKRASİ YALTAKÇISI) ZEVAT İLE MECBURİ GÖREVLE TAYİN OLUNAN MEMURLARIN YAŞADIĞI YERLER HALİNE GELDİ. GERİSİ ZATEN KURSAĞINI DOYURMAYA ÇALIŞAN KÖYLÜ, ÇİFTÇİ VE AYAKTA DURMAK İÇİN TİTREYEN ESNAF….

İNSANLARIN, CEHALET, MENFAAT, HAMASET VE HIRS DOLU KÜÇÜCÜK DÜNYAYA HAPSEDİLMESİ KAHREDİYOR!…
SORUNUN CEVABI, “ANADOLU NİÇİN GERİ BIRAKILIYOR?” SORUSUNUN İÇİNDE Mİ SAKLI? İNSANLAR NİÇİN, GÖNÜLLÜ VEYA GÖNÜLSÜZ GÖÇE ZORLANIYOR?”
BUNUN CEVABINI VEREBİLİYOR MUYUZ?
KOÇ, SABANCI, ECZACIBAŞI VE DİĞER ULUSLARARASI FİRMALAR NEREDE? ZAVALLI ANADOLU İNSANI FETÖ GİBİ İSTİSMARCILARIN ÖNÜNE NİÇİN ATILDI?
PENTAGON’UN MEŞHUR KÜRDİSTAN HARİTASINA BİR DE BU DÜŞÜNCELERLE BAKALIM; BELKİ IŞIK OLACAKTIR. TOPRAK; NİHAYETİNDE İNSANLARIN ÖLDÜĞÜ VAKİT GÖMÜLDÜĞÜ YERDİR!…

EN AZINDAN GÖMÜLECEK BİR TOPRAĞIMIZ BULUNSUN. YAHUDİLER; VATANSIZLIĞIN ACISINI İYİ BİLİR…