Telefonda yeni dolandırıcılık sistemi. Bunu da herkesin öğrenmesi gerekiyor

Bugün 20 Aralık 2017’deki aksiyonum…
Memleket hırsız ve dolandırıcı kaynıyor, bu şerefsizler de bana denk geliyor.

Geçen hafta telefonla aradılar. Türk Telekomdan arıyoruz, sözleşmeniz bitti yenileyeceğiz, onaylıyormusunuz. Yok onaylamıyorum, ben bizzat gider müdürlükte işlem yaparım dedim. Herif olmaz artık işlemler müdürlükte yapılmıyor, telefonla demez mi. Yok ben müdürlüğe giderim deyu teli kapattım.

Bugün atladım bizim at arabasına, malum 15 yıl önce memlekette araba yoktu ya, telekoma gittim. Sıra numarası bekle. Yarım saat izledim, alan boş, müşteriden çok çalışmayan çalışan dolu. O kadar ki biri birinin yanına gidiyor lak lak, öbürü cep teliyle selfie çekiyor, bak vallahi diyorum. Benim tansiyon yine çıkıyor, yanmıyor anasını sattığımın numarası.

Neyse 30 dakika sonra yandı, gittim durum böyle dedim. Görevli baktı, ‘Sizin sözleşmeniz 2018’e kadar geçerli, malesef Türk Telekom adını vererek dolandırıcılar arıyor. Evet dediğiniz anda siz başka bir şirkete abone oluyorsunuz ve evet deseydiniz, bizdeki sözleşmenizi fesih ettiğiniz için 700-800 TL ceza ödemek zorunda kalacaktınız’ demez mi.
Ulannn, lannn, sizin 7 ceddinizi, sülalenizi……..
Memleket hırsız dolandırıcı kaynıyor.

Peki memleketimde ADALET olsa durduk yerde dolandırılmaya kalkışırlar mı?. Hayır. Dostlar bu evet deme yüzünden iki kere de Turkcell’den kazık yediydim. O yüzden hep HAYIR derim. İşte şöyle de böyle de indirim de falan filan. Yok HAYIR istemiyorum derim. Siz siz olun aman diyim, kulağınıza küpe olsun.

Genco Sabancı