Sıkıyorsa yapın bakalım.. MEDYANIN MAL BEYANI ŞART.. Herkes yapsın da görelim..

Zafer Arapkirli

ESKİMEYEN YAZILAR…
ISRAR VE İNATLA BİR DAHA!…
—————————————-
MEDYANIN MAL BEYANI ŞART…

Tamam..

Diyebilirsiniz ki, “Sen aptalsın. Salaksın. Bunca sene kafayı çalıştıramamışsın. Kazandığın tüm paraları barda pavyonda yemişsin. Her gece şampanya patlatıp Havana purosu içip, her hafta sonu Nice’de, Cote d’Azur’de filan Nicole ile Demi ile Catherine ile Angelina ile, Adriana, Cindy, Giselle ile çatır çatır yemişsin ve tek kuruş biriktirememişsin.. O yüzden kıskanıyorsun.. Dikili tek bir ağacın yok diye başkalarının malını mı dert ediniyorsun?..”

Tamam öyle olsun. Aynen böyle yapmış olabilirim.

Ama bu, medyadaki benim dışında herkesin de malını mülkünü ve nereden kazandığını, nasıl elde ettiğini nasıl biriktirip yaptığını merak etmeme engel değil.

Siyasetçi kadar, gazetecinin de geliri gideri malı mülkü, nasıl elde ettiği, herkesi ilgilendirir..

Yok öyle yağma!

Biz herkesin nereden ne “götürdüğünü” merak edeceğiz, yazacağız, sorgulayacağız, bu yüzden zindana filan atılması çağrısında bulunacağız. Ama kimse bizimkini merak etmeyecek? Öyle mi?

Yok öyle yağma..

Herkes çıkarıp beyan etsin. Nasıl kazanmış? Ne zaman kazanmış? hangi siyasetçi ile kim hangi pistlerde dans ediyor, kim etmiş? Nereden başlamış nereye gelmiş? Kim gazetecilik dıyında hangi işlere girmiş çıkmış? Nereden ne kazanmış? Bilelim. Herkes beyan etsin. Millet de bilsin, kime güveneceğini.

Var mısınız?

Zafer Arapkirli

Zafer Arapkirli – Orhan Can – İnönü