Şampiyon Beşiktaş sahaya indi..Şenol Güneş kamp programını açıkladı

Ajans Beşiktaş –

Siyah-beyazlı takım 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Çalışmaya geçtiğimiz sezon kiralık olarak farklı takımlarda oynayan Gökhan Töre, Boyko, Milosevic, Pedro Franco ve Mustafa Pektemek antrenmana katıldı. Takımla birlikte olmayan isimler ise Oğuzhan, Caner, Gökhan Gönül, Cenk Tosun, Marcelo, Adriano, Fabri, Talisca ve Quaresma.

Şenol Güneş, kamp proğramını açıkladı..

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş, 2017-2018 sezonunun açılışını bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile açtı. İdmana geçen sezon farklı takımlarda kiralık olarak oynayan oyuncular katılırken. Milli Takım izinleri olan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Ricardo Quaresma’nın yanı sıra, Fabri, Marcelo, Adriano ve Anderson Talisca da özel izinleri nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Şenol Güneş kamp programını açıkladı!

Beşiktaş’ın şampiyon antrenörü Şenol Güneş, yapılacak olan kamp programını açıkladı. Güneş’in açıklamalarına göre siyah-beyazlılar 16 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak. Daha sonra Çin’e gidecek olan Beşitaş kafilesi, 20 Temmuz’a kadar orada kamp yapacak ve Almanya’nın Schalke 04 takımı ile hazırlık maçı yapacak. Siyah-beyazlı takım 23 Temmuz’da İspanya’ya hareket edecek. 1 Ağustos’a kadar İspanya’da kamp yapacak olan Beşiktaş, burada 3 hazırlık maçı yapacak.