Meşebeyi Dursun Ergül, sahnede Ekin’i şaşırttı..

Türk dünyası başta olmak üzere Azerbeyca,Türkmenistan ve Özbekistan’ın sevilen halk ozanı Dursun Ergül (Meşebeyi) Kumburgaz’da sahne aldı

Dursun Ergül (Meşebeyi)? SAHNEDE EKİN'İ ŞAŞIRTTI?

Ünlü ozandan önce sahne alan ve söylediği türkülerle sevenlerini coşturan Ekin, “Şimdi bir dünya devi sanatçısını sahneye alacağım. Ona ben de hayranım. Onun bağlaması ile Türkü söylemek her sanatçıya kısmet olmadı. Bugün bana böyle güzel bir onuru yaşatan Meşebeyi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gazinoyu dolduran yüzlerce hayranının alkışlarıyla sahneye çıkan Meşebeyi söylediği deyişlerle ve türkülerle unutulmaz bir geceye imza attı. Daha sonra sahneye fırlayan bir bayan hayranı ünlü ozanın kemancısıyla birlikte davul çaldı.
Davul ve keman eşliğinde Ozanlık kültürüne yeniden ışık yaktı. Ülkemizde ozanlık kültürünün yok olduğunu söyleyen Dursun Ergül “MEŞEBEYİ”, ”Türk sanatı şimdilerde dedikodu üzerine kurulmuş kendini bilmez sanatçılarla doldu. Bizde bu kültürü yok sayan insanlara inat ülkemizi bırakıp Türk dünyası ülkelerine gittik. Yaklaşık 20 yıldan beri bu ülkelerde Osmanlı torunlarına Türk kültürünün ve bağlamasını tanıtıp dinletiyoruz. Bugün buraya gelmekle ne iyi etmişim. Özlem duyduğum sevenlerime kavuşmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu ülke yeniden eski ozanlarına kavuşup onları yeniden bağırlarına basacaktır. Bu gece beni yalnız bırakmayan sevenlerime ve Angels Cıty Gazinoya teşekkür ediyorum” diye konuştu.