“Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir..” Usta gazeteci Güven Polat’ın kitabının son 40 sayfası ise boş. İsteyen orada kendi kitabını yazabilecek..

Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Hayata dair bir kitap yazdim.
Kitapta hayatta karsilastigimiz hiçbir şeyin tesadüf olmadigini her olayin bizi bir yöne doğru götürdüğünü anlatmaya çalıştım.
Ve iyi insan olmanin onemini ve bize getirilerini yazmaya çalıştım.
Referans olarak ise Kuran ayetlerini aldim.
Ve Allah bizim nasil bir insan olmamizi istiyor ayetlerle anlatmaya calistim.
Asagidaki tanitimgorselinde oldugu gibi de bu dinin sahibinin birileri değil Allah oldugu ve herkesin Allaha ulasmada ve anlamada ayni duzeyde olduğunu yazmaya çalıştım.
Kitap bizim basimiza gelen gercek bir olayla başlıyor.
Sırf para için riskli ve gereksiz bir operasyon yapmak isteyen bir doktorla mecbur olmamasina rağmen hastalarina ucretsiz bakan hocasinin hikayesinin nasil kesistigini ve doktorun hocasina nasil rezil oldugunu Kurandaki tuzak kuranlara karsi en buyuk tuzagi Allah kurar ayetiyle anlatmaya calistim. Kitabin diger bolumlerinde de hayata dair anekdotlar var.
Kitabin son bölümünü ise okuyanlarinda kendi görüş ve hikayelerini yazmalari icin boş biraktik yaklasik 40 sayfada kitabi alanlar kendi kitabini da yazabilecek.
Sizden ricam size gonderecegim tanitim gorsellerini paylasmaniz.
Biliyorsunuz birlikten güç doğar.
O yuzden de kitabin ikinci bolumunun yani bos sayfalarinin oldugu bölümün adini “Sen kimin Hızır’ısın senin Hızır’ın kim” olarak koyduk.
Eger kitabi okuma sansiniz olursa da mutlaka yorumlarinizi beklerim.
Kitap şimdilik sadece internette kitapyurdu ve babilde satiliyor fiyati da 13 lira eger satış artarsa raflara da girebilir. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim sağolun varolun.

Güven Polat