FETÖ’nün nasıl hak yediğini, amaçları için neler yaptığını, soruları nasıl çaldığını, çalınan sorularla başkasının hakkı olan yerlere yerleşenleri en iyi anlatan yazı

KPSS’de, askeri liselerde ve her türlü sınavlarda soruları önüne koyacaklar.
Canını dişine takıp çalışanları saf dışı bırakıp en güzel yerlere yerleşeceksin.

Senden önce bileğinin hakkıyla bir yerlere gelmiş olanlar, abilerin sayesinde ezilip önün açılacak, istediğin gibi at süreceksin.

Kendine dini bir kisve takıp doğru yolda olanları kendi safına çekmeye çalışacaksın, sana inanmayanları da itibar suikastleriyle yok edeceksin.

Tek dini topluluk sizmişsiniz gibi davranıp size karşı çıkanlara her türlü pisliği yapıp dağıtacaksın meydan sana kalacak.

Rüzgar yelkenlerini doldururken kibirden doğru sözlere kulaklarını kapatacak, tek doğruyu kayıtsız şartsız teslim olduğun sahte hocandan bileceksin.

Ülkenin en güven veren kurumlarına sızıp halka karşı duracak, yüzlerce masum insanın kanını eline bulaştıracaksın.

Milletin yatak odalarına kadar kameralar yerleştirip size sesi yükselecek herkesi tehditle, şantajla, yetmezse suikastlerle susturacaksın.

Yaşanan bir sürü durum bile gözlerinizi açmayacak hala daha devlete, millete düşmanlık yapacaksın ve bir gün devlet tarafından kapın çalındığında “İç yüzlerini sonradan öğrendim” diyeceksin.

Gemide’de ne güzel demiş Erkan Can: Bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp ‘kusura bakmayın abi kaza oldu’ diyemezsin. Adamın götünden kan alırlar Kamil kan!

Hüseyin Eroğul

13 Ağustos 2016