Ekşi Sözlük yazarından muhteşem bir Fatih Terim yazısı

EKŞİ SÖZLÜK -ayamandrake-

“Fatih hocamız, mekan basmaya giderken gene yanlış kadro seçimi, gene yanlış taktik, gene 90 dakika mücadele etmeden 3 puanı orada bırakıp dönmüştür.

sevgili hocam yıllardır söylüyoruz, rakibi küçümsemeyeceksin. bak bunu (bkz: izlanda) maçında gördük. kebapçı deyip geçmeyeceksin. önce yardımcı hocanı gönderip rakibi izleteceksin.

sonra yıllardır söylüyoruz milli takıma (bkz: gençlik aşısı) yapmak gerek diye , ama sen hala ilk on bire (bkz: damatları) alıyorsun. bak bu damat işi siyasette tutar ama sahada tutmaz. forma kimin hakkı ise ona teslim edeceksin. iki koruma ile değil yanına (bkz: yıldırım demirören) ve'(bkz: spor bakanı akif çağatay kılıç)ı alıp iddialı bir kadro ile mekana gideceksin .

ha son olarak kebapçıdan 2 yumruk yedin . sinmeyeceksin, teslim olmayacaksın ülke milli takımı sana emanet; bizleri yılgınlığa sürüklemeyeceksin.

yapacaksın basın toplantısını. yediğin dayağın sebebi her ne ise özeleştiri yapacak , hatalı kadro seçiminin sorumluluğunu Türkiye futbol direktörü olarak üstleneceksin.

sen uefa kupası kaldırmış büyük bir hocasın. sakın üzülme. lig uzun bir maraton. daha çok kebapçı , pardon daha çok maç var , 3 puanlı sistemde her an herşey olabilir, bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin.”

Not: yazı olduğu gibi kopyalanmıştır