Amatör branşlar kapatılamaz..

AMATÖR BRANŞLAR KAPATILAMAZ !!!

Biz TÜRKİYE’nin İlk Kulübü, En köklü, en başarılı, en sevilen, en takdir edilen KULÜBÜYÜZ BİZ BEŞİKTAŞIZ !!!

Bizim farkımızı tüm Dünya bilir ! İLKLER KULÜBÜYÜZ ! Değerleri olan, Duruşu olan, tertemiz mazisi ve başarıya endeksli olmayan bir sevgiyle bağlı olduğumuz BEŞİKTAŞ AİLEMİZİN birer gönüllü üyeleriyiz,

Biz BEŞİKTAŞIMIZA gönülden sevdalıyız, Duyduk ki Bagzı Branşlarımızın kapatılması düşünüyormuş, bence bu bir dedikodudur !

BEŞİKTAŞIMIZIN Spor Tarihindeki köklü geçmişi, sporculuktan yetişmiş, kadroların Maddi, Manevi destekleriyle 114 senedir bu sportif yarışı başarıyla sürdürmesindedir !

BEŞİKTAŞIMIZ bir Ailedir bir Ocaktır, Branşlar ve Sporcularımız da bu Ailenin çok değerli birer fertleridir ! Ailenin büyük çocuğu Futbol takımındakilerdir ve maalesef Amatör Branşlarda spor yapan Sporcularımız da CAMİAMIZ ( hepimize bu eleştiri ) içinde Üvey Evlat durumundadır ! BEŞİKTAŞIMIZIN Görevi SADECE Futbol da başarılı olmak, sadece Futbola sporcu yetiştirmek değildir !

Görevlerimizden biri de Bu Güzel Ülkeye ATAMIZIN İSTEDİĞİ GİBİ Zeki, Çevik ve de Ahlaklı sporcular yetiştirmektir !

Tüzüğümüzde de olan bir maddedir ! Amatör Branşları kapatmak, Maddi de Manevi de bize hiç bir yarar getirmez, getirmeyecektir !

Bizi küçültecek, Manevi olarak zor durumda bırakacak, TARİHE BRANŞ KAPATAN, Branşlara sahip çıkmayan Yönetim ve Taraftarlar olarak geçirecektir !

Hepimizin, çocukları ve yeğenleri var, HEPİMİZ ,çocuğumuzun, yeğenlerimizin BEŞİKTAŞ ta Spor yapmasını, Bu MUHTEŞEM FORMAYI bir kez bile olsa giymesini, ilerde de yönetici, Başkan olmasını, olmayı hayal ederiz ! Bu hayallerimizi kimsenin yıkmasına izin vermeyelim sevgili BEŞİKTAŞ AİLEMİZ !

Çözüm mü ?

Gelin Amatör Branşlara sahip çıkalım, Sayfalarımız da AMATÖR BRANŞLARIMIZ KAPATILMASIN diye destek mesajları yazalım !!!

Ve Seçtiğimiz Başkanımıza ve Yönetici arkadaşlarımıza sesimizi bir kez daha YAZILI OLARAK duyuralım…

Nurten Gözoğlu