Almanya’da yaşayan 9 yaşındaki Beşiktaşlı çocuğun mektubuna Beşiktaşlı futbolcular Kaptan Tolga’yla cevap verdiler

ALMANYA’DA YAŞAYAN 9 YAŞINDAKİ BEŞİKTAŞ TARAFTARI MİLEYN’İN BEŞİKTAŞ SEVGİSİNİ ANLATTIĞI MEKTUBU VE FUTBOLCULARIN ONA CEVABI…

MILEYN’İN MEKTUBU:

El yazısı ile yazılmış küçük bir mektupla tanıdık onu.
Mileyn 9 yaşında bir Beşiktaş taraftarıydı. Beşiktaş’ın üst üste yaşadığı iki şampiyonluk ve 3. yıldız onun minik yüreğini çok mutlu etmişti.
Almanya’da yaşayan minik taraftar Beşiktaş’ı ve futbolcu abilerini çok seviyordu. Duygularını da kaleme işte böyle dökmüştü:

“Beşiktaş yine şampiyon oldu. Üçüncü yıldızını taktı. Yarın bakarsın dördüncü de gelir armamıza. Çok seviniyorum buna.

Beşiktaş’ın oyuncularını da çok seviyorum. Şimdi size bazılarını söylüyorum. Sizi çok seviyorum oyuncular. Rıcardo Quaresma, Ryan Babel, Gökhan Töre, Demba Ba, Tolgay Arslan. Hepsini çok seviyorum.

İnşallah bir gün Vodafone Arena’da görüşürüz. Sevgiler: Mileyn Marangoz”

Mıleyn in mektubu’ndan sosyal medya aracılığı ile haberdar olduk…

Çok sevdiği futbolcu abileri de Mileyn;’in bu samimi mektubuna kayıtsız kalmadılar. Mileyn’e hep bir ağızdan cevap yazan futbolcularımızın mektubunun altına ise kaptan Tolga Zengin imzasını attı:

“Sevgili Mileyn,
Mektubunu okuduk. Şampiyonluğumuz ve 3. Yıldız seni çok mutlu etmiş. Seni mutlu etmiş olmak bizleri de sevindirdi. İnşallah bu sezon da şampiyon olacağız. Dileriz en kısa zamanda armamıza 4. yıldızı ekleyip seni daha da mutlu ederiz. bizleri çok sevdiğini yazmışsın.

Tüm futbolcu abilerin; biz de seni çok seviyoruz. Buradan sana sevgilerimizi gönderiyoruz. Almanya’da yaşıyormuşsun. Şimdi sana bizden hatıra bir forma yolluyoruz. Senin de söylediğin gibi bir gün vodafone park’ta görüşürüz Mileyn.
Sevgiler…

Beşiktaş Futbol A Takım Kaptanı: Tolga Zengin”

Almanya’da yaşayan Mileyn şu sıralar tatil için ablası ile Denizli’de…

Mileyn, hem mektubuna cevap bulacak hem de imzalı formasına kavuşacak. Kaleminden dökülen Beşiktaş sevgisi ise işte bu kağıt ile hafızalardan silinmeyecek…