‪”Savaş, vatan savunması olmadıktan sonra cinayettir” der büyük önder Atatürk. Kurtuluş Savaşı’nda Yunanistan, şimdi de pkk/pyd. ‬Kürtçü faşizme alet olan insanlar.. Fuat Çimen yazdı

Fuat Çimen

‪”Savaş vatan savunması olmadıktan sonra cinayettir” der ulu önder Mustafa Kemal Atatürk.
Vatan savunmasını, topraklarında yan gelip etrafın kuşatılırken romantik savaş karşıtı söylemlerle beklemek sanmak büyük yanılgı.

Emperyalizmin değişen saldırılarına karşı savunma stratejilerinizi belirleyemezseniz bir gün, birden işgal edilmiş ülkenizdeki evinizden dışarı çıkamazsınız.

Bazı iyi niyetli, romantik halde ki savaş karşıtlarının sadece savaş karşıtı olmaktan çok emperyalizmin harlandırdığı kürtçü faşizme bilerek ve isteyerek hizmet ettiğini görmemek ve de bu iyi niyetli romantik karşıtların onlara da hizmet ettiğini bilmek ne kadar acı verici.

Işid denen emperyal başka bir terörist oluşum haritadan silinmişken pkk/pyd kime karşı niçin silahlandırılır ve düzenli ordu haline getirilir? Binlerce km ötesinde ki İran’a saldırmak için mi?
Yoksa yanı başında Suriye ve Irak’ın kuzeyinde sınır komşusu Türkiye’nin güneydoğu ve doğusunun işgali için mi?

Türkiye’yi işgal planını hala bakıp da görmeyen ve okuyamayan kusura bakmayın ama ya ahmaklığa eren romantizm de ya da bilerek isteyerek emperyal çıkarlara hizmet eden hıyanette.

Bugün gelinen nokta, akepe’nin Ahmet Davutoğlu denen kişi ile Suriye’yi batağa çevirdiği mezhepçi dış politika, açılım-çözüm süreci adı altında bölücü iç politikanın sonucudur. Bu göz ardı edilemez. Ama akepe’ye ve politikalarına kızdığımız için Vatan’ın yanmasını ve yağmalanmasını mı bekleyelim?

Bana ne akepe’den! Bu topraklarda doğup, büyüyüp bu topraklara emek verdik, bu topraklar bize emek verdi. Dün akepe yoktu yarın da olmayabilir. Ama bu toprakların özgürlüğü için çocuklarımıza onurlu bir gelecek bağımsız ve özgür yaşamak için gerekirse ölmek kadar doğal ne olabilir?

Sonuç olarak

Emperyalistler 1915’te kendilerini Çanakkale’ye gömdüğümüzden beri bizimle mertçe yüz yüze savaşamayıp vekillerini ve taşeronlarını üzerimize salıyor.

Kurtuluş savaşında Yunanistan, şimdi de pkk/pyd. ‬

Gönül ister ki korkak emperyalist köpekler yüzyüze karşımıza gelsin.

Mertçe!‬

Bu kadim topraklar moğollardan, büyük İskender’e, Romalılar’dan Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda bize saldıran İngilizler başta olmak üzere emperyalistlere mezar oldu ve onları tarihe gömdü.
Bu topraklar emperyalizmin dünyada ki en büyük mezarlığıdır.

Emperyalizm bu topraklara gömülürken bir öldük ama bin doğduk yine bir ölür ama yine bin doğarız, çünkü biz Anadolu’yuz…

YAŞASIN VATAN
YAŞASIN TÜRK MİLLETİ

Fuat Çimen

Kaynak: Facebook

 

Fuat Çimen