Sırtı dönük çocuk kimdi? Gazeteci Burak Ersemiz: “Köprü altı çocuklarına 1989 yılbaşında hediyeler götürmüştük. Fotoyu Orhan Can çekti. Çocuğun kim olduğunu Orhan Can açıklasın”

Sırtı dönük çocuk kimdi?
Ünlü gazeteci Burak Ersemiz kendisinin de bulunduğu fotoğraf için “Köprü altı çocuklarına 1989 yılbaşında hediyeler götürmüştük. Fotoyu Orhan Can çekti. Sırtı dönük çocuğun kim olduğunu Orhan Can açıklasın” diyerek paylaşımda bulundu…

Ünlü gazeteci Burak Ersemiz 1989 yılına ait bir fotoğrafı paylaşarak, fotoğraftaki kişinin daha sonra Türkiye’yi sallayacak kadar ünlü olan biri olduğunu ve o ismin, fotoğrafı çeken Orhan Can tarafından açıklanmasını şu sözlerle rica etti:

“inisiye69: Aksaray köprü altı çocuklarına 1989 yılbaşında @bencanorhancan ile hediyeler götürmüştük..
Foto: Orhan Can. Sırtı dönük çocuğun kim olduğunuda @bencanorhancan açıklasın 😜”

Orhan Can da Burak Ersemiz’in ricasını kırmayarak fotoğraftaki kişinin, Orhan Baltacı olduğunu, kamuoyunun kişiyi Doğuş olarak tanıdığını açıkladı.
Orhan Can, “O yılbayşı Noel Baba Burak’tı. Gazetenin promosyon olarak verdiği hediyeleri biz de bu çocuklara dağıtmıştık. Öyle anımsıyorum. Yiyecekleri kendi cebimizden almıştık. Ancak bu fotoğraf, Aksaray’daki sokak çocukları dolaşıldıktan sonra Sarayburnu’nu gelmiştik. Tren raylarının hemen üstünde bu çocukların gizli yerleri vardı. Anımsadığım orada çekmiştik… Aksaray da olabilir, ama Orhan yatmaya Sarayburnu’ndaki yere geliyordu, hatırladığım..” dedi…