NEYZEN K & PROMETE.. Cuma günü Beşiktaş’ta

NEYZEN K & PROMETE

NEYZEN K anadolu rock ve özgün müzik sanatçısıdır. . etnik ögeler taşıyan müziğinin kesişme noktasını toplumsal duyarlılıkla bütünleştiren sanatçı hayata karşı tavrını bu bağlamda ifade etmektedir. Duyarlılığın kesiştiği alanlarda üretimlerine devam eden sanatçı aynı zamanda tiyatro ile de uğraşmış ve çeşitli dizilerde de oyunculuk yapmıştır. Hayatı yenilemenin şartının üretimden geçtiği fikriyle sanatın gücünün insana ait değerleri yansıttığını savunmaktadır. .
Promete müzik grubuyla da yolları çeşitli konserlerde birleşmiş olan sanatçı grupla da konser programları yapmaktadır. . Müzik hayatına yurtiçi ve yurtdışı konserler ve bar programlarıyla da devam eden NEYZEN K önümüzdeki günlerde cover çalışmalarının ve de bestelerinin yer alacağı single ve albümle de dinleyicileriyle buluşmaya devam edecektir. .

PROMETE

Ska /alternatif tarzda müzik yapan grup 2017 yılında kurulmuştur. . uras müzik etiketiyle yayınlanan “ATEŞ DANSI” isimli single çalışması bulunan grup NEYZEN K ile birlikte konserler, bar programlarıyla da sesini duyurmuştur. Prometheus imgesinden yola çıkan grup, sokağın ve özgürlüğün şarkılarını söylemeye devam etmektedir.