Yazılım sorunu olan cep telefonunu geri almadılar! Ünlü gazeteci bu durumu bakın nasıl protesto etti

Özgür Altuncu

 

Akıllı telefonumuzu işimize kurban ettik.Ettik etmesine de, asıl kurban bizmişiz yeni fark ettik.

Zaten ısırılmış elmasını tekrar tekrar parlatıp tezgahına koyan malum firma, kurtlanmış elmasının sorumluluğunu almaktan kaçmaya başladı.

Yazılım sorunu olan telefonlarını bütün dünyada geri alan, yenisini veren, fiyat farkı karşılığı, üst modeliyle değiştiren elmacılar, Türkiye’deki herkese elma kurdu muamelesi yapmaya başladı.

Müşteri memnuniyetini sadece Türkiye’de askıya alan elmacılar, buna rağmen para tırmıklamaya devam ediyor. Telefonu geri dönüşümsüz çöpe at diyen elmacıları ziyaret edip, yeni parlattıkları 7’inci cep süpürgelerini test ettim.

Derinlikli fotoğraflarını kendi aleyhlerine kullanıp, ısırılmış elmalarının benim için artık gerilerde bir gölge olarak kalacağını resimli olarak ilan ettim.

Elma bahçesi kiralayıp, mahsulüyle telefon AR-GE merkezi kurabilecek parayı da, kendilerine kaptırmayacağımı buraya not düşerim. Mobil olarak sosyal medyadan ayrı kalacağımı, whatsupp gruplarında ve yazışmalarında yanıtsız kalacağımı, bana ulaşmak isteyenlerin emektar şarj tutan ‘akılsız’ sadık telefonumdan sesli arama yapmaları gerektiğini hatırlatmak isterim.

Herkese sevgiler….

Özgür Altuncu