Usta gazeteci Orhan Yıldırım, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın’ı karşılaştırarak Beşiktaş’tan alacakları paraları da açıkladı

Orhan Yıldırım - Sergen Yalçın - Abdullah Avcı

Usta gazeteci Orhan Yıldırım, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı’nın imza törenindeki konuşmalarını hatırlatarak, “Avcı, mali çöküntüye sokulan kulüpten yıllık 12 milyon ₺ alıyor. 2 yıl daha alacak” dedi. Yıldırım, Beşiktaş’ın mevcut teknik patronu Sergen Yalçın’ın alacağı ücreti de açıkladı.

Süper Lig’i 3’ncü sırada bitiren ve Trabzonspor için CAS’tan gelen kararın ardından Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanan Beşiktaş, mali sıkıntılar içinde gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışıyor.

Siyah beyazlılar, mali sorunlar nedeniyle tecrübeli futbolcusu Burak Yılmaz ile yollarını ayırmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, söz konusu transfer ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve Yılmaz’ın maaş anlamında siyah beyazlı camiaya karşılanamayacak şekilde yük getirdiğini belirtmişti.

Yalçın, kulübün içinde bulunduğu mali durum nedeniyle yedek forvet alma konusunda da sıkıntı yaşandığını söylemişti.

Usta gazeteci Orhan Yıldırım, mali sıkıntılarla boğuşan Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Siyah beyazlıların eski teknik direktörü Abdullah Avcı’nın imza törenindeki sözlerini yeniden gündeme getiren Yıldırım, “Beni hayata tutan üç şey var. Dürüstlük, sadakat ve Vefa… (Abdullah Avcı, imza töreni konuşması) Avcı, mali çöküntüye sokulan kulüpten yıllık 12 milyon ₺ alıyor. 2 yıl daha alacak. Daha az miktara imza atarsa, üstünü BJK verecek. Sergen Yalçın: 1,5 yılda 8 milyon alacak” dedi.

Orhan Yıldırım – Sergen Yalçın – Abdullah Avcı

Kaynak Yeniçağ: Ünlü gazeteci Orhan Yıldırım, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı’nın alacağı parayı açıkladı