TSYD Yılın Futbolcu Seminerleri – İzmir

TSYD İzmir seminer

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor. Seminere Tolunay Kafkas, unutulmaz futbolculardan İbrahim Yattara ile Spor Yazarı ve Yorumcu Atakan Kurt katıldı.

Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO işbirliği ile genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Eskişehir’de başlayan ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ikincisi 23 Kasım Salı günü İzmir’de gerçekleşti.

Altınordu Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen seminerde; Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, unutulmaz futbolculardan İbrahim Yattara ile Spor Yazarı ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktardı.

Uzman Dr. Şerafettin Özdoğan, futbolcu sakatlıklarıyla ilgili bilgi verirken, ÇEVKO’dan Fatih Arslan, geri dönüşüm konusunda bilinç kazanmak ve bunun önemi hakkında bilgi verdi. Seminerlere katılan genç yeteneklere pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edildi. Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ İzmir’den sonra Ankara ile devam edecek.

TSYD İzmir seminer
TSYD İzmir seminer
TSYD İzmir seminer
TSYD İzmir seminer
TSYD İzmir seminer