Önemsiz maç yoktur.. Wolverhampton karşısında alınan rezalet vardır

Orhan Can - vapur

Senin adın Beşiktaş kardeşim..
Tayyarespor değil..

3 kişi kafa vuruşu için sıçrıyor, bir tane markaj yapan Beşiktaşlı yok.
Biri vurmasa öbürü vuracak zaten.

Devleri deviren, devleri titreten Beşiktaş’ı bu hale getirdiler ya..

Şimdi bazı indiregandici “gasteciler” ‘Ama bu rakip Mancistri yendi ama’ diyeceklerdir. Oysa ilk yarı “Helal bu hocaya gençlerle çıktı” filan diyorlardı. Ulan adamlar neyle çıktı sahaya. Onlar da ‘Gençlerle’ çıktı. Haydi twitleri silmeye…

Beşiktaş’ı avaraj takımı yaptılar ya..

Yok, takım gençlerle çıkmış.
Tam takım çıksaydık o zaman kardeşim..

“Sen” gençlerle çıktın da sanki rakip (onlar) ihtiyarlarla çıktı.
Bu rezil sonuca kim katlanabilir ki.. Ben katlanmam arkadaş..
Avrupa’da rezil olduk be..

“İlk yarı güzel oynadık” diyorsun ya, gençler koştu işte, sonra ikinci yarı adamların yaptığı değişikliklere bak. Peki sen ne yaptın..

Bakın size mantaliteyi hatırlatayım,
O zaman Erzincan maçına ilkine niye sonuna kadar asıldın?
2-0 galipken 3-4-5 yapmak için AS oyuncularını birbiri ardına niye aldın.

İngiltere’de dünyanın önünde rezil olmak içi mi gençlerle çıkıldı…
Havaya bak ya, “Ben Avrupayı önemsemiyorum” cakası.
Avrupa’yı önemsemiyorsunuz ama 1 maçta Erzincan’ı önemsiyor, ne olur ne olmaz, 2. maçta “başıma bir kaza gelir” diye fark atmaya çalışıyorsunuz…
Öyle değil mi…

‘Seri başı’ girdiğin gruptan “seri sonuncu” çık.
Hastayım de, deplasmana gitme 3 gün sonra taş gibi sağlıklı elma yanaklarla İnönü’ye çık…

“Sistem değişti” diyor mesela sevgili Fırat.
İyi de, sistemi kim değiştirdi Fırat, dış güçler mi..:))
Kendi değiştirdi..

Hem sonra, “Bu oyuncu grubuyla bu kadar” demek ayıptır..
Teknik patron olarak kim verdi bu oyuncu grubuna onayı o zaman..
Onu da mı dış güçler verdi?

Beşiktaş ve Beşiktaşlı, hangi takım olursa olsun gazozuna oynasa yenmek ister kardeşim..

Orhan Can

Bu arada; olayı anlatan muazzam yorumlar

Aytunç Akın: @aytuncakinn

Bu arada herkesi kendiniz gibi dönek zannetmeyin. Bir konuda fikir beyan ediyorsak, o beyan dün neyse bugün de odur. Kendi karakterinizi(!) başkalarıyla karıştırmayın. Hayırlı geceler…

İsmail İlgin: @ismaililgin
Bugün Avrupa’da Beşiktaş’ın seri başı olmasına rağmen grupta sonuncu olmasına ses çıkarmayanlara Beşiktaş ligde şampiyon olsa da olmasa da cevabım aynıdır: Yazıklar olsun Allah akıl fikir versin!
Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
“Avcı’nın eline iyi kadro vermediler, yönetim paraları ödemedi.” Bu bahaneler doğrudur. Ancak işin sonunda Avrupa’da veya ligde herkes puan cetveline bakar. Puana para verirler, mazeretlere değil. Şu duygusallıktan vazgeçin! Bu sizi bitirir. Hayat matematiktir.
İsmail İlgin: @ismaililgin
Tarihe 4-0 mağlubiyet olarak geçti bu gece grup sonuncusu olarak hem de! Sizin mantık, rotasyon, lig önemli zırvalarınızı yerim be! Beşiktaş zamanında Donanma Kupası oynardı TSYD turnuvası oynardı adam gibi oynardı adam! Böyle de zırvalayan taraftarı da olmazdı!!
İsmail İlgin
İsmail İlgin: @ismaililgin  
Beşiktaş ‘ın kuruluş prensibi her maçı kazanmaya çıkmaktır.
Şimdi yenilse de rotasyon iyidir mağlubiyet mantıklıdır diye izah eden bir taraftar tipi oluştu. Adam yenilgiyi mazur göstermeye çalışıyor yuh!
İsmail İlgin: @ismaililgin  
“Şu önemsiz maç” Değerlerimizi mahvettiniz böyle diye diye sana da yazıklar olsun!
Beşiktaş yenilmiş rotasyon iyi diyenler var. Malatya’yı yenince şampiyon oluyoruz da bizim mi haberimiz yok?
Braga köy takımı dediğimizde bunlar futbol mu biliyor diyenler bugün sanırım Wolves için PL’de kaçıncı sırada baksana diyecek. Tek dertleri rakipleri büyük göstermek yazık!
İsmail İlgin: @ismaililgin  
Abdullah Avcı ile şampiyon olamayınca kimse burada yazdıklarını silmesin ama. Öyle yok. Beşiktaş kimsenin elinde oyuncak olmayacak kadar BÜYÜKTÜR.
İsmail İlgin: @ismaililgin
Beşiktaş kimsenin çiftliği değildir! Daha ligin ilk yarısında bu neyin kaçıncı rotasyonu? Bu nasıl hocalık? Başlarım kenetlenmesine de şampiyonluğuna da! Sen yarın öbür gideceksin tarih bu skoru yazacak rotasyonu değil!
Oryantasyon diye koskoca Beşiktaş’ı getirdiği hale bak! Alınacak ağır bir yenilgide sen evine gider uyursun biz hayatımız boyunca o acıyı yaşarız. Yeter artık böyle küçük düşünenler yakışmıyor Beşiktaş’a anlayın!
İsmail İlgin: @ismaililgin
Ben futbolculara kızmıyorum ne suçları var o çocukların. Bütün suç koskoca Beşiktaş’ı böyle küçük düşünen adamlara teslim edenlerde. Yazıklar olsun!!!
Mağlubiyeti makul görmeye hazır ne de çok Beşiktaşlı varmış.
Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
Bazı arkadaşlar Abdullah Avcı hayranlığından Beşiktaş’ın büyüklüğünü unutmuşlar. Gazozuna oynasa kazanmaya çıkar bu takım. Curling şubesi açsa hedefi şampiyonluktur. Beşiktaş bu. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğunda Beşiktaş 20 yaşındaydı. Bu rezillik nedir!

Bingül Okyay: @BingulOkyay
Hadi canım sen de

Wolverhampton maçı twetleri

Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
Son kez yazıyorum. Abdullah Avcı Beşiktaş’ı bilmiyor. Kendi kendine çıkardığı Orhan Ak krizi, Avrupa’yı önemsememesi, elindeki kadronun pas oyunu oynayabileceğine inanması bunun en net örneği. Ligdeki seri aldatıyor. Ters dönecek. Şansızlık devre arası winner hoca bulmak da zor.

Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
Hayal görmeye devam edin. Sezon sonunda ezeli rakiplerin şampiyonluk sevincini gördüğünüzde aslında gördüğünüzün kabus olduğunu anlarsınız.
Utandım. Gerçekten utandım. Haklı çıkmaktan dolayı üzülüyorum. 6 maç, 1 galibiyet, 5 yenilgi, -9 averaj. Koca Beşiktaş bu. Ayıptır. İnsan utanır.
Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
Rotasyonu rakip takımın hocası gibi sınırlı yaparsın, 4 yemezsin, kafa kafaya Beşiktaş armasına layık, bir Türk takımı gibi mücadele edersin. Adamlar biraz sıksalar 6-7 olur. Karşıdaki takım Tottenham ile oynayacak haftaya.
Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
Çocukların hepsi mental olarak bitti. Helal olsun, bu çocuklara ancak böyle kötülük yapılabilirdi. Yine de iyi mücadele ettiler. En azından ilk yarı.
Eray Emin Aydemir: @AydemirEEray
Hiç kusura bakmam. Sezon başında olsa “Sergen” derdim, dedim de zaten. Ama bakıyorum lige, hakemlere, bize winner hoca lazım. Beşiktaş’ı Avrupa’da madara eden adamla olmaz. Averaj takımı olduk. Bu nedir!
Wolverhampton maçı twetleri
Wolverhampton maçı twetleri
Wolverhampton maçı twetleri
Wolverhampton maçı twetleri
Wolverhampton maçı twetleri
Wolverhampton maçı twetleri
Wolverhampton maçı twetleri