Kenan Başaran Beşiktaş’ta olup biteni anlatırken birden içeri girdi

Beşiktaş taraftarının sesi olan Hayatta Beşiktaş Radyo’da Orhan Can’la Arka Güverte’nin konuğu ünlü Beşiktaş yazarı Kenan Başaran’dı.

Maddi olarak “Feda döneminden” daha ağır sorunlar yaşayan Beşiktaş’ın içinde yaşanan olayların ve çıkış yollarının konuşulduğu programda Kenan Başaran önemli açıklamalarda bulunduğu.

Programa telefonla katılan Kartalhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan’nda yaptığı çok önemli açıklamalar güne damgasını vurdu.

Günün sürprizi ise, Beşiktaş’ın önemli konularının konuşulduğu programda ise Radyonun kurucularından ve programcılarından biri olan Doğan Yüceler’in elinde mumları yanan bir doğum günü pastası ile canlı yayını “basması” oldu.

Canlı yayın sürerken elinde pasta ile içeri giren Doğan Yüceler Arka Güverte programı yapımcısı ve Beşiktaş yazarı Orhan Can’na “Nice yıllar” diledi.

Doğum gününden üç gün sonra böyle gerçek bir sürpriz ile karşılaşan Orhan Can şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşarken, espriyi Kenan Başaran patlattı. “Kutlamaları bir hafta sürdürüyorsun” diye takılan Kenan Başaran’a Orhan Can “Kırk gün kırk gece” diye yanıt verince kahkahalar koptu.

Doğan Yüceler ve Hayatta Beşiktaş Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Göksu’nun sürprizi stüdyoda renkli anların yaşanmasına neden olurken, Beşiktaş Basketbol maçlarının kombinesi haberi de günün bir başka sürprizi oldu.

Programa telefonla bağlanan Beşiktaş Dlvan Kurulu Üyesi Nurten Gözoğlu tüm Beşiktaş derneklerine kombine alma çağrısı yaptı.

Programda ayrıca, Hayatta Beşiktaş Radyo ve Çarşı Depo’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği “ihtiyacı olan okullara 125 bilgisayar masası” kampanyasında ihtiyaç sahiplerinin başvurması anonsu yapıldı..