Beşiktaşla ilgili çuvaldızı haklı olarak FO’ya batırdık. Gelelim iğne tarafına. BJK içinde bir kitle var ki içlerine Deniz Baykal kaçmış. Asla iktidar hedeflemezler, hep şikayetçiler, hep muhalifler. Fuat Çimen yazdı

Beşiktaşla ilgili çuvaldızı çok haklı olarak FO’ya batırdık. Gelelim iğne tarafına. BJK içinde bir kitle var ki içlerine Deniz Baykal kaçmış. En belirgin özellikleri asla iktidar hedeflememeleri, hep şikayetçi olmaları, hep muhalif görünmeleri, bu muhalif yanlarıyla sorumluluk yükü olmadığından kendi iktidarlarında mutlular.

İktidar olma niyeti olmadıkları için iktidara niyetli hiç kimseyi beğenmezler sadece eleştirirler ve öyle entellektüel ve beylik laflar ederler ki ciddiye alırsınız ama ciddiyetle ilgileri yoktur. Bokçuluk yaşam biçimleridir. Haydi işin ucundan tut deseniz oralı olmazlar. Ama sorsan en ala Beşiktaşlı onlardır.

@tekinoktay aday olur beğenilmez. Ali Gültiken aday olabilir diye konuşulur “aaa yok ya” derler. Serdal Adalı konuşulur, Fikretin devamı denir. ANÇ’nin adı geçer “asla olmaz”. 1903 birliği ortaya çıkar “ onlar mı? Yapamazlar” denir. Eee peki hiç bir şeyi beğenmeyen kerameti kendinden ne istediğini bilmeyen ne emmeye ne gömmeye gelen bokçular ( her kim üzerine alınırsa diyeceğim ama onlar ben değilim diye oralı bile olmayacaklar) çıkın aday olun da şu ettiğim laflardan dolayı 21 yıllık BJK kongre üyesi, 40 yıldır maça giden 53 yaşındaki beni utandırıp yerin dibine sokun.

Ama bunu yapamazsınız. Çünkü siz Beşiktaş’a SB, YD ve FO’dan daha fazla zarar veren korkak zavallılarsınız!

Fuat Çimen

Fuat Çimen