Sönmeyen AŞK.. Göksu Deresi eski Hürriyetçilerle coştu

SÖNMEYEN AŞK
Bu başlık sadece sinema filmlerinin afişinde mi olur. Bu resim de sönmeyen aşkın bir fotoğrafıdır.

Hürriyet gazetesine emek ve gönül veren, Hürriyet’i Hürriyet yapanların fotoğrafıdır bu..Hatıra albümlerinde saklanmalıdır.. Unutulmamalıdır. Alkışlanmalıdır.

Hürriyetçilerin bu yılın son toplantısında, bir sabah kahvaltısında 48 kişi yine bir aradaydık. Bodrum’dan, Didim’den, Çanakkale’den, Urla’dan, gönül dostlarından telefonlar aldık. Hepsi de ”Arkadaşlarımıza sevgilerimizi ilet” diyordu. Kahvaltıdan sonra, öğleden sonrada ‘Kıyı kıyı İstanbul” rotalı motor gezintisi yaptık. Ankara’dan bir nikah şahitliğinden dönen Sayın Oktay Ekşi, ”Dostlarımı, arkadaşlarımı görmek beni mutlu ediyor” diyerek aramıza katılınca, asıl mutlu olan bizlerdik.

İşte bu resim o mutlu anın bir fotoğrafıdır. (Soldan sağa oturanlar:

Nejat Seçen, Oktay Ekşi, Kenan Sönmezler. Arka sıra soldan sağa: Mete Ongan, Metin Dirim, Cemil Özyıldırım,Ümran Çavlı, Habil Tangören, Murat Çetin.
Kimler yoktu ki?.. Erol Türegün, Erol Gönenç, Fahri Bağrıaçık, Nihat Aydın, Ertuğrul Kale, Rıza Bankoğlu, Mete Ongan, Baha Pir, İlhan Özkan,Sezai Soley, Neşe Berberoğlu, Abdullah Nebioğlu, Ahmet Özçelik, Sevim Gürsoylu, Kasım Öngen, Orhan Can, Enver Bağlarbaşı, Fatoş Köroğlu.. Daha sayayım mı?. Saymaya kalksam, ”Cemil yine uzun yazmışsın” diyen dostlarımın kulaklarını çınlatacağım. Bu arada bir acı haber de aldık. Sevgili Cemil Akyol’un eşi Suay Akyol’un vefatını öğrendik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Cemil kardeşime de sabırlar diliyoruz.

Cemil Özyıldırım