Ünlü yazar Demet Cengiz Bodrum’da

Demet Cengiz

Gazeteci yazar Demet Cengiz, okurlarıyla Bodrum’da buluşuyor.

Aşk Seni Bulur ve Aşk Olsun kitaplarıyla adından çok söz ettiren Demet Cengiz, 27 Ekim 2019, Pazar günü saat 15:00’da D&R Bodrum Marina’da kitaplarını imzalıyor. Bodrum’un hayatında çok özel bir yeri olduğunu söyleyen yazar, Bodrumlu okurlarla buluşmak için heyecanlandığını söyledi.

Demet Cengiz kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni 1999’da bitirdikten sonra Londra Westminster Üniversitesi’nde ‘British Journalism Studies’ eğitimi aldı.
1996’da gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Yeni Günaydın, Global, BusinessWeek, Hürriyet, Sözcü gazete ve dergilerinde çalıştı. Ekonomi haberleri ve yazılarının yanı sıra yaşama dair kalem oynattı.
Patronların DNA’sını çıkaran kitabı ‘Patron Çıplak’ ilgiyle karşılandı. Hayata dair denemelerden oluşan ikinci kitabı ‘Turuncu Yazılar’ ise 2014 yılında yayımlandı. Patronlardan kulağa küpe önerileri, başarının sırlarını, pişmanlık ve şans faktörünün etkisini derlediği kitabı ‘Patronca’ ise Ocak 2016’da yayımlandı. Peşinden otobiyografik kesit türünde yazdığı Aşk Seni Bulur ve Aşk Olsun kitaplarıyla okur karşısına çıktı.
Kendini içsel ve dışsal gezintiler yapan bir seyyah olarak nitelendiriyor ve yazma serüveni devam ediyor.
demetcengiz.com
dc@demetcengiz.com

Demet Cengiz
Demet Cengiz