Ne yazık ki, içleri kin, öfke ve nefret, dışları tebessüm ve uygarlık kokan insanların arasında yaşıyoruz.. Sosyal medyada yazılan yorumları okuyorum da gözlerime inanamıyorum.  Sedat Üreten yazdı

MİLLET ÇILDIRMIŞ GİBİ !
Sosyal medyada yazılan yorumları okuyorum da gözlerime inanamıyorum.
Bırakın gençleri çocukları, onların anneleri babaları beğenmedikleri düşüncelere en ağıza alınmayacak küfürlerle saldırıyorlar.
O kadını karşına alıp, “Şimdi söyler misin, ne diyordun?” desen, utancından kızarır yerin dibine girer sanıyorsan yanılıyorsun, böyle bir durumda etrafta bir şeyler arayacaktır eline alıp da sana saldırmak için.
İnanılmaz ama memlekette durum maalesef böyle.
Okuduklarıma bakıp milletin ortalama yapısı hakkında fikir sahibi olmak çok mümkün.
Türkçe bozuk, az kelime ile her şeyi anlattıklarını düşünüyorlar, dinleyen yok, herkes birbirine ağzının payını veriyor, taşı nasıl da gediğine oturtuyor.
Saygı mı, o ne?
Sevgi mi, git işine?
Kibarlık mı nezaket mi?
Bunlar modası geçmiş davranışlar, alay konusu olursun, milletin diline düşersin.
Birbirleri gibi düşünenler, öyle düşünmeyenleri katletse, rahatlayacaklar.
Yıllar önce “Taksim’de sallandıracaksın bir kaç tanesini, bak nasıl hizaya girerler” diyenlerin çocukları epey gelişmiş bugün demek buralara gelmişler.
Sadece ağzından çıkanlarla yetinse ne ala bir kısmı da elinde, cebinde, arabada delici, ezici, vurucu, kesici Allah ne verdiyse dolu geziyor.
Yan baktın gittin, düz baktın bittin.
Hayata, komşusuna, akrabalarına, karşı takımı tutan arkadaşlarına, başka partiyi tutanlara kıskançlık, kin ve nefret besleyenlere göre şoför, bakkal, öğretmen, zabıta, banka memuru, belediyeci, otoparkçı, trafik polisi, çavuş, nüfus memuru hem kafasız, hem aptal, hem de gaddar sahtekar yiyici ve dolandırıcı.
Öyle mi ya?..
Herkes toplumun gidişatından şikayetçi ama herkes kendini dışında tutuyor toplumun.
Tencere dibin kara, seninki benden kara…

Sedat Üreten

Kaynak: Facebook

Ne yazık ki, içleri kin, öfke ve nefret, dışları tebessüm ve uygarlık kokan insanların arasında yaşıyoruz..

toplum
Sedat Üreten