Komşuda ‘Sol’ Çipras! Bizde ise ‘Sol’, Kürtçülük yapmak. Bu yüzden ‘Solculuk’ etnik faşistlerin kuyruğundaki solcu görünümlü sol düşmanlarına bırakılmayacak kadar mühim bir olaydır

Komşuda ‘Sol’.. Çipras! Bizde ise ‘Sol’ PKK güdümünde Kürtçülük yapmak. İşte bu yüzden ‘Solculuk’ etnik faşistlerin kuyruğunda dolaşan  solcu görünümlü sol düşmanlarına bırakılmayacak kadar mühim bir olaydır…

KOMŞUDA SOL

ÇİPRAS

“Kısa bir süre için sanal da olsa bir it dalaşının tansiyonunu hissettim. Yunan Hava Kuvvetleri’nin süper silahı, üstün silahı, Yunan pilotların ruhu ve yüreğidir. Eğer ruhun yoksa, yüreğin yoksa, vatanını sevmiyorsan, ülkenin egemenliğini ve bütünlüğünü korumanın yüceliğini hissetmiyorsan bu işi yapamazsın. Yunanistan barış, istikrar ve işbirliği ülkesidir”.

Çipras komşunun radikal solun bileşenlerin lideri ,yani bizim buraya yorarsak ÖDP, EMEP, HTKP, HALKEVLERİ, KALDIRAÇ, BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ, hatta Hdpnin ortak lideri gibi düşünün. Şöyle nasyonalist bir konuşma çıkar mı bizimkilerden? Ya da bu oluşumların hangisi vatan, ülke gibi kavramları sahiplenir? Ya da Çiprasın ”Yunan pilotu” demesi gibi Türk pilotu derler mi?

Bugünki Kürdi kafe gönderisinin altında solun zamanında 6. filoyu falan kovduğunu, çakallara ülkeyi yem etmediğini, solun ne kadar çok milliyetçi vatanperver oldugunu anlattı arkadaşlar. Evet o zamanki sol öyleydi şimdiki sol ise o sol ile zerre alakası olmayan Pkk güdümünde bir sol.

Ulusal solu buna hiç bir zaman dahil etmedim ama ortanın solu denilen ekip buna alınacaksa yapacak bişey yok dahil olmak sizin tercihiniz.

Kaynak: Facebook