“KEL 68 Ağabeylerime, DEM Akademisi mensuplarına ve Gülsen Erten öğretmenime iki kere teşekkür ederim”

Meriç Köyatası - DEM Akademisi

KEL 68 AĞABEYLERİME, DEM AKADEMİSİ MENSUPLARINA TEŞEKKÜR…

GÜLSEN ERTEN ÖĞRETMENİME İKİ KERE TEŞEKKÜR…

12 Mart Pazartesi günü KEL 68 Grubunun (Karşıyaka Erkek Lisesi) aylık akşam yemeği buluşmasına, okuldaş kardeşleri olarak katıldım. Bu güzide gecede, üçüncü baskısı yapılan Denizde Yaşamak adlı kitabımı imzaladım. Bu geceyi, üzerimizde emeği çok olan değerli matematik öğretmenimiz Gülsen Erten hanımefendi de onurlandırdı.

Hemen üç gün sonra ise 15 Mart akşamı DEM Akademisi toplantısında, bana imza günü düzenlediniz. Bu gecede sizler için pişirdiğim yemekleri de çok beğendiğinizi ifade ederek beni mutlu ettiniz. Bana bu olanağı sağladığınız için iki geceyi de organize eden ağabeylerim, arkadaşlarım ve kardeşlerime, her iki geceye katılanlara, imzalı kitabımı alanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Başlıkta dikkatinizi çekmiştir. Gülsen Erten öğretmenimize iki kere teşekkür ediyorum. Her iki gecenin toplamında, 100’ün üzerinde kitap imzaladım. Bu sabah, Gülsen Erten öğretmenimiz telefonla aradı. Kitabı okuyup bitirdiğini ve daha da önemlisi çok beğendiğini söyledi. 100’ü aşkın kişi içinden kitabı ilk bitiren ve arayan öğretmenime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

(Not: 2 yıl önce bir DEM Akademisi gecesinde, kitabımın ilk baskısını kura ile kazanan Nurten Akyazılılar kardeşimiz, bir hafta sonra kitabı okuyup özetleyip Facebook sayfasından paylaşmıştı. Bu vesile Nurten kardeşime de bir kez daha teşekkür ederim.)

Meriç Köyatası

Meriç Köyatası’nın öğretmeni
Meriç Köyatası DEM akademisi
Meriç Köyatası- DEM Akademisi
Meriç Köyatası- Kltap
Meriç Köyatası – DEM Akademisi

Fotoğraf: Vehbi Moğol