İşte gerçek budur.. Tarihe binlerce Türk’ün katili olarak geçen adam Arap komutan Kuteybe bin Müslim’dir..

Kuteybe bin Müslim,

Emevilerin en önemli Arap komutanlarından biri ve Emeviler’in Horasan Valisi. Özellikle Türklerin İslamlaştırılması konusundaki sert mücadeleleriyle bilinir.

İslamcıların hayatını çok iyi okuması gereken Türk düşmanı müslüman. Kitleler halinde müslümanlaştırmak için yüz binlerce Türk’ü işkence ederek kılıçtan geçirmiş ancak başaramamıştır. Hani Türkler güle oynaya müslümanlığı kabul etmişti ya? yalan o güzel kardeşim, yalan…
Sırf müslüman olduğu için cennete girecekse bile, Oğuz Kağan’ın, Bilge Kağan’ın, Mete Han’ın elleriyle parçalamak için üzerine geldiklerini gördüğünde Allah’a “tanrım beni tamuya gönder” diye yalvaracak olan adamdır. Korkudan “rabbim beni cehenneme koy” diyemeyecek bile öldürdüğü Türklerin kanının korkusundan.

İstilacı arapları şevke getirmek için her türk’ün kafasına 100 dirhem vermiş, islamı benimsetmek için türk ailelerin evlerini araplarla paylaşma zorunluluğu getirip, gizli gizli kendi dinlerini yaşamalarına bile izin vermemiştir. Kendisi için o dönem şöyle şiirler yazılıyordu.
”Kuteybe Türkler’i kılıçtan geçirip durur
Bize en çok ganimet toplayan odur.”

Bir yalan var ki, zamanın gerekleri diye anlatılan her şey bir yalandan ibaret. Spartaküs’ün var olduğunu, Babek’in isyan ettiğini biliyorsan, eh az buçuk Şeyh Bedreddin’i de duymuşsan her zaman ve her an alternatif bir dünyanın mümkün olduğuna inancın tamsa yapılan hiçbir zulüm meşru falan değildir, kendi zamanı içinde bile.

velhasıl kelam tarihin egemenliği Kuteybe’nin sonunda gizli;

Her zulmeden köpek gibi ihanete uğradı ve çok güvendiği adamları tarafından gebertildi. Cehennem varsa, onun dibindedir umarım.

Ayrıca, halkımızı bilinçlendirmek için sürekli veya ara ara gündemde kalması gereken adamdır. Milletimize arap kültürünü 1000 yıldır empoze ederek türkçe konuşan araplar haline getirerek modern dünyadan koparanları karanlığa sürükleyenleri asla unutmamalıyız.
History of Civilizations of Central Asia,
Türk Tarihinin Ana Hatları,
TDV İslam Ansiklopedisi,
Türkler, Cilt I,
Zekeriya Kitapçı, Türkistan’ın Müslüman Araplar Tarafından Fethi,
Türkler, Cilt 4

Arkeoloji Dünyası

Kaynak: facebook