Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını açıkladı o günden beri onun bu ipi göğüsleyeceğine neden inandım

Sn. Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını açıklandığında ve o günden beri onun bu ipi göğüsleyeceğine inandım, yazdım ulaşabildiğim her siyasetten tanıdığım insanlarla konuştum.

Kendisini aydın, entellektüel, solda tanımlayan bir sürü tanıdığım insan gerek sosyal medyada, gerek birebir yazışma ve konuşmalarımızda çekince ve eleştirilerine kendimce ve Sn.İmamoğlu’nu tanıdığım kadarıyla yanıt vermeye çalıştım. Ama bizim mahallede olup yıllardır elitist, seçkinci tavırlarla akp propagandalarına su taşıyan bir kaç kişi de vardı ki, başından beri benim bu zafer inanmışlığımla neredeyse son güne kadar dalga geçtiler.

Tabi bu bir kaç kişi benim tanıdığım bir kaç kişi. Bu türlerden binlerce var. Mesleki ya da akademik ünvanları dışında bir hiç olan bu kerameti kendinden menkul kişilerin CHP’den her şekilde uzak olması şart. Belli ki Sn. İmamoğlu ile o eleştirilen seçkinci, elitist CHP çizgisi “halkçı” bir çizgiye geliyor.

Ekrem İmamoğlu’na en başından beri inanan ve güvenen bir seçmeni olarak onun zaferine en çok sevindiğim bir yanıda , onu aynı Sn. CB gibi “İstanbul’un kenarda, köşede kalmış ilçesi Beylikdüzü’nden biri ne yapabilir ki ?”deyip küçümseyen CHP’li ya da kendilerinin solda olduğunu sanan bir takım elitist ve seçkincileri sandığa gömmesi oldu.

Onun için affınıza sığınarak bu sürece asla inanmayan, halkı kucaklayamayan, halkın yanında olmak yerine halka inmek deyip kendilerini halkın üstünde sanan, sevgileri plastik, hisleri sentetik, yüzleri, gözleri, dilleri yalan ve riya olan bu elit ve seçkinci, kendisine sol süsü vermiş yaratıklara tek bir kelime ile hislerimi ifade edeceğim.

KOYDUK MU?

Fuat Çimen