DIGITURK… Bahtsız Digitürk Tekeli Mahkumları!..

DIGITURK…

Bahtsız Digitürk Tekeli Mahkumları!…

Ya tanıştınız ya da tanışmak üzeresiniz, yeni “Esaret tarifeleri” ile. Tanışmadıysanız hazırlıklı olun. Herifler, yine sektördeki tekel konumlarını suistimal ederek, ellerindeki “Bulunmaz Hint Kumaşı” niteliğindeki Lig TV (BeinSports) kanallarını fahiş-porno-müstehcen bir fiyat etiketi ile kakalamak üzere, yeni “tasarımladıkları” paketlere yedirmişler.

Taahhüt süresi biten tüketiciye, bin bir türlü matematiksel formül oyunlarını kullanarak (aynen telekom şirketleri gibi) olağanüstü fiyat etiketleri ile satıyorlar. İşin özü de şu: Kaçış yok. Ellerindeki 5 farklı paketten 3’ünün içine mecburen bu “Maç paketini” yedirerek, azami fiyattan tarifelere sizi bağlıyorlar. “Ben sadece şunları alıp gideyim” diyemiyorsunuz.

Eğer taahhüt süreniz sona ermişse, sıkı pazarlıklara, sinir krizlerine, özetle “ütülmeye” hazır olun. Benden söylemesi..

Rekabet kurallarına aykırılık, tekelcilik, haksızlık filan gibi şeylerin davasını sürebileceğinize hala inanıyorsanız, Katarlılar’ın elindeki bu ayrıcalıklı (ve Saray torpilli) şirketten kamu kurumları aracılığı ve anlı şanlı “bağımsız yargımız” nezdinde hesap sorulabileceğine inanıyorsanız..

Tabii, önden buyrun. Ben geliyorum, biraz işim var.

Zafer Arapkirli