Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği İftar Yemeğine katılan Fikret Orman, önümüzdeki sezon için çok hırsı olduklarını açıkladı

Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği İftar Yemeği
Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde siyah-beyazlı taraftarları buluşturdu.

Dernek lokalinin arkasında yer alan Avcılar Belediyesi’nin otopark alanında düzenlenen geleneksel Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği sokak iftarında siyah-beyazlı taraftarları bir araya buluşturdu. Katılımın çok yoğun olduğu yemeğe Başkan Sayın Fikret Orman ve bazı yöneticilerin yanı sıra eski futbolculardan Ali Eren ve Ali Cansun katıldı. Ayrıca Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin yanı sıra çok sayıda basın mensubu ve dernekler katıldı.

Sunuculuğunu Alaaddin Orhan’ın yaptığı gecede Avcılarlı Beşiktaşlılar iftar sonrası meşaleler ve tezahüratlarla eğlenceli anlar yaşadılar.

Orman: Her şeyin üstesinden geleceğiz

Fikret Orman iftar yemeğindeki konuşmasında “Beşiktaş çok büyük bir camia. Şansız bir sezon geçirmemize rağmen, bir sürü ayak oyunlarına direnmemize rağmen kötü bir sezon geçirdik.
Avrupa’da gayet iyi geldik ama ligde sonunu iyi getiremedik.
Bu camia hep bir arada olduğu sürece her şeyin üstesinden geleceğiz”
dedi.

Orman transfer oldu

Beşiktaş Tavla Takımına Başkan Fikret Orman 3 yıllığına bedelsiz olarak transfer oldu.
Sıkı bir tavla tutkunu olan Fikret Orman’la Beşiktaş Tavla Takımı’nın çok daha iddialı olacağı açık.

Ali Koç’u tebrik etti

Başkanımız Fikret Orman konuşmasının bir bölümünde Fenerbahçe başkanlığına seçilen Ali Koç’u tebrik ederek, önümüzdeki sezon için daha hırslı olduklarını söyledi.