Tabii ki kıskanırlar tabii ki iftiralar atarlar böyle büyük birine: Atatürk’ün Büyük Taarruz’da Sıklet Merkezi Bölgesi’nin görüş açısı. Bu adam ve arkadaşları bizzat cephede, cesaretin ve dehanın tanımını yapmış..

Atatürk'ün Büyük Taarruz'da Sıklet Merkezi Bölgesi'ni görüş açısı. Bu adam ve arkadaşları bizzat cephede, cesaretin ve dehanın tanımını yapmış. Bizim coşkuyla, neşeyle kutladığımız bu özel günde arkadaşlarını kaybetmişler. Çocuklarını toprağa vermişler. Mesela Miralay Reşad Bey, Çiğiltepe'yi söz verdiği zamanda ele geçiremediği ve Ata'ya sözünü tutamadığı için canına kıymış. Bu kahramanlıkları, dehayı, inceliği, gücü tekrar hatırlamak gerek. Kut'lu olsun!

Atatürk’ün Büyük Taarruz’da Sıklet Merkezi Bölgesi’ni görüş açısı.
Bu adam ve arkadaşları bizzat cephede, cesaretin ve dehanın tanımını yapmış.
Bizim coşkuyla, neşeyle kutladığımız bu özel günde arkadaşlarını kaybetmişler.
Çocuklarını toprağa vermişler.
Mesela Miralay Reşad Bey, Çiğiltepe’yi söz verdiği zamanda ele geçiremediği ve Ata’ya sözünü tutamadığı için canına kıymış.
Bu kahramanlıkları, dehayı, inceliği, gücü tekrar hatırlamak gerek.
Kut’lu olsun!
#mustafakemalatatürk #30ağustos

Atatürk’ün Büyük Taarruz’da Sıklet Merkezi Bölgesi’ni görüş açısı. Bu adam ve arkadaşları bizzat cephede, cesaretin ve dehanın tanımını yapmış. Bizim coşkuyla, neşeyle kutladığımız bu özel günde arkadaşlarını kaybetmişler. Çocuklarını toprağa vermişler. Mesela Miralay Reşad Bey, Çiğiltepe’yi söz verdiği zamanda ele geçiremediği ve Ata’ya sözünü tutamadığı için canına kıymış. Bu kahramanlıkları, dehayı, inceliği, gücü tekrar hatırlamak gerek. Kut’lu olsun!
#mustafakemalatatürk #30ağustos

 

 

Atatürk ve arkadaşları cephede